( 24/7 webshop )
Eyckerman & Zoon
 > Herstellingen

Herstellingen

Herstellingen: Wasmachines en droogkasten

Uw toestel is defect of werkt niet meer zoals het hoort ? Wat nu ?  Wij hebben een eigen ervaren technieker die aan huis herstellingen komt uitvoeren, dit tegen een betaalbare prijs. Een belletje volstaat en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs. Onze technieker stelt de diagnose en herstelt indien mogelijk onmiddelijk uw toestel. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende merken:; Aeg, Electrolux, Zanussi, Bosch, Siemens, Beko en Miele.

Is uw toestel niet te herstellen of is de herstelprijs te hoog ? Dan zoeken wij voor u de best mogelijke oplossing.

 

Herstelling Vaatwasser:

Een vaatwasser maakt deel uit van een van de belangrijkste toestellen in uw keuken. Hij verzet heel wat werk en spaart heel wat tijd uit . Wat als hij plots niet meer werkt ? Het water blijft staan of er komt een code op het display ?  Wij hebben heel wat ervaring met deze toestellen , wij komen snel bij u langs zodat u dit vervelend werkje niet zelf hoeft uit te voeren.  Wij proberen zo veel mogelijk de herstelling ter plaatse uit te voeren. Moest dit echter niet mogelijk zijn dan nemen wij het toestel mee naar onze werkplaats voor verder onderzoek , op deze manier kunnen wij het toestel zeer goed uit testen vooraleer terug te brengen.

In geval de kosten te hoog oplopen hebben wij uiteraard een heel gamma van interessante nieuwe toestellen.

 

Kookplaat of dampkap defect ?

U kan niet meer koken omdat de kookplaat totaal niet meer werkt of 1 van de platen laat het afweten ?  Graag komen wij bij u langs voor de correcte diagnose. Indien dit niet onmiddelijk kan hersteld worden hebben wij een tijdelijke oplossing zodat u zich toch nog kan verhelpen. Dit is immers een onmisbaar toestel in uw keuken en wij laten u nooit in de steek.

 

Diepvriezer of koelkast defect ?

Diepvriezer defect ? Wat nu ? Indien u dit tijdig opmerkt hebben wij in onze werkplaats reserve toestellen om onmiddelijk een oplossing te bieden terwijl wij uw toestel repareren. Wij hebben een snelle en vakkundige service. Kan hij niet worden hersteld dan zorgen wij voor een directe levering van een nieuw toestel uit onze ruime voorraad.

 

Deze winkel wordt u aanbevolen door